Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) Talas Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "tecrübe paylaşım" etkinlikleri sürüyor.Belediyeden yapılan yazılı...

14 Haziran 2022 Salı 12:40
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) Talas Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "tecrübe paylaşım" etkinlikleri sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, her hafta bir konuğun ağırlandığı etkinlikte Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli ve Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, tarihi Amerikan Koleji'nde gençlere tecrübelerini aktardı.

Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Gençlere sunum yaparak tecrübelerini aktaran Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Altıntop, belediyenin desteklediği bu tür hizmetlerin geleceğe yatırım niteliği taşıyan projeler olduğunu belirtti.

Beydilli ise gençlerle tecrübelerini paylaşarak, merkezde önemli ve gerekli bir hizmetin gayet başarılı şekilde gerçekleştirildiğini belirtti.

- Konservatuar yaz kursları başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, merakla beklenen Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı yaz kursları kayıtlarının 13 Haziran'da başladığını, uzman eğitmenler tarafından çocuklar ve yetişkinler olmak üzere iki kategoride eğitimler verileceğini bildirdi.

Konservatuar yaz kursları ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, vatandaşların kültür ve sanat alanında kendilerini geliştirmelerini değerli gördüklerini belirtti.

Büyükkılıç, gençlerin ve çocukların en az bir enstrüman öğrenmelerini önemsediklerini ifade etti.

13 Haziran'da başlayan konservatuar yaz kursları kayıtları 24 Haziran'da sona erecek olup, 9-15 yaş arası çocuklar kategorisinde bağlama, bateri, gitar, keman, ney, tiyatro, piyano, resim ve yan flüt kursları verilecek. 16 yaş üzeri yetişkinler kategorisinde ise bağlama, gitar, keman, ney, piyano, resim, halk oyunları, tiyatro, bateri, ud, klarnet ve yan flüt kursları düzenlenecek.

Konservatuar yaz kursları için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Merkez Konservatuarını ziyaret ederek işlemlerini gerçekleştirebilecek ve kurslar hakkında 0352 232 20 40 – 0352 666 38 01 numaralı telefonlar üzerinden detaylı bilgi alabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.