Kayseri'den Suriye'ye yardım malzemesi gönderildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinden Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine 1 tır insani yardım malzemesi gönderildi.İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfınca "Yolun İyilik Olsun" sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında,...

04 Mart 2022 Cuma 21:31
Kayseri'den Suriye'ye yardım malzemesi gönderildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinden Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine 1 tır insani yardım malzemesi gönderildi.

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfınca "Yolun İyilik Olsun" sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında, hayırseverlerin katkılarıyla toplanan yardımları taşıyan tırların uğurlanması için tören düzenlendi.

Törene Kaymakam Aydın Göçer, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kırılmaz, İlçe Müftüsü Adem Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Malkoçoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Göçer, Suriye'deki hayat şartlarının zorluğunu hatırlatarak, yardım kampanyasına emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür etti.

Yardım tırı, dua edilmesinin ardından yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.