Keçiören Belediyesi “Ailem Olur Musun?“ uygulamasıyla sokak hayvanlarını sahiplendiriyor

Keçiören Belediyesi, sokak hayvanlarına yeni yuva bulmak için başlatılan "Ailem Olur Musun?" uygulamasıyla 6 ayda 93 canlıyı yeni yuvalarına kavuşturdu.Keçiören Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin kurumsal...

02 Haziran 2022 Perşembe 09:56
Keçiören Belediyesi “Ailem Olur Musun?“ uygulamasıyla sokak hayvanlarını sahiplendiriyor

Keçiören Belediyesi, sokak hayvanlarına yeni yuva bulmak için başlatılan "Ailem Olur Musun?" uygulamasıyla 6 ayda 93 canlıyı yeni yuvalarına kavuşturdu.

Keçiören Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin kurumsal web sitesi üzerinden sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi için başlatılan uygulamayla 6 ayda 93 canlının yeni yuvaya kavuşması sağlandı.

Uygulama, belediye ekiplerince koruma altına alınan bakıma muhtaç canlıları yeni yuvalarına kavuşturmanın yanı sıra hayvan sahiplendirmek isteyen vatandaşlara da kolaylık sağlıyor.

Belediyenin kurumsal web sitesinde yer alan platformdaki "Sahiplendirmek İstiyorum" seçeneğini tıklayanlar, sahiplendirmek istedikleri canlının bilgisini ve fotoğrafını girerek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerine iletebiliyor.

Böylece bu canlılar da "Ailem Olur Musun?" platformunda yayımlanabiliyor.

Son Güncelleme: 02.06.2022 11:23
Anahtar Kelimeler:
Keçiören Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.