Keçiören Belediyesi, sokak hayvanları için ilçenin belirli yerlerine yiyecek bıraktı

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin belirli noktalarına yiyecek bıraktı.Belediyeden yapılan açıklamada, sokak hayvanlarının aç kalmaması için "Soksak Hayvanlarını...

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:19
Keçiören Belediyesi, sokak hayvanları için ilçenin belirli yerlerine yiyecek bıraktı

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin belirli noktalarına yiyecek bıraktı.

Belediyeden yapılan açıklamada, sokak hayvanlarının aç kalmaması için "Soksak Hayvanlarını Besleme Timi"nin ilçenin dört noktasına kuru mama bıraktığı belirtildi.

Öte yandan açıklamada, belediye ekiplerinin ilçenin yüksek noktalarında hakim olan kar yağışı ile birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürdüğü kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ekiplerin karla mücadele için seferber edildiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.