Kerem ile Aslı'nın hikayesi minyatürlerle sergilenecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) eğitmenleri tarafından hazırlanan ve yüzde 90 atık malzemelerden yapılan Kerem ile Aslı'nın hikayesinin anlatıldığı...

01 Nisan 2021 Perşembe 14:25
Kerem ile Aslı'nın hikayesi minyatürlerle sergilenecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) eğitmenleri tarafından hazırlanan ve yüzde 90 atık malzemelerden yapılan Kerem ile Aslı'nın hikayesinin anlatıldığı minyatürleri inceledi.

Büyükkılıç, KAYMEK İhtisas Merkezi'nde, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile sergi hazırlıkları hakkında KAYMEK Müdürü Denizhan Burhan'dan bilgi aldı.

Büyükkılıç, incelemenin ardından çevrim içi düzenlenen "Evde Kalalım KAYMEK ile Sanat Yapalım" yayınına katıldı.

Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada "KAYMEK, canlı yayınlarda 1 milyon 600 bin kişiye ulaştı. KAYMEK'imizin gerek yetkililerine, gerek öğrencilerine, gerekse de öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler mazerete sığınan değil, mazeretlere rağmen üreten bir yaklaşım ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzaktan eğitim de bunlardan bir tanesidir. Hem evlerinde öğrencilerimize yardımcı olup, eğitmek hem de zamanlarını değerlendirmelerini sağlamak açısından önemli bir çalışmaya imza atmış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.