KESOB Başkanı Öztürk'ten perakende ticarette yeni düzenleme talebi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, zincir marketlerin esnafı zor durumda bırakmaması için perakende ticarette yeni düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.Öztürk, yazılı...

09 Ağustos 2022 Salı 12:54
KESOB Başkanı Öztürk'ten perakende ticarette yeni düzenleme talebi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, zincir marketlerin esnafı zor durumda bırakmaması için perakende ticarette yeni düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Öztürk, yazılı açıklamasında, zincir marketlerin ürün yelpazesini giderek artırması nedeniyle yerel esnafın işlerinin bitme noktasına geldiğini öne sürdü.

Her 100 metreye bir zincir market açılmasının ve her türlü ürünü satmalarının önüne geçilmesi gerektiğini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Tekne bile satmaya başlamışlar. Yakında ev ve araba da satarlar. Bugün oradan alışveriş yapan bir emlakçı yarın gayrimenkul ilanlarını marketlerin duvarlarında görürse şaşırmasın. Acilen perakende ticaretle ilgili yasa gündeme alınarak bunlara 'dur' denmesi, bu marketlerin şehir içinden çıkarılması gerekiyor."​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.