KGC Başkanı Demirkollu'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Kemal Önder Demirkollu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Demirkollu, mesajında, gazeteciliğin fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli...

10 Ocak 2022 Pazartesi 19:20
KGC Başkanı Demirkollu'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Kemal Önder Demirkollu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirkollu, mesajında, gazeteciliğin fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu belirtti.

Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazetecilerin, ülkenin geleceği ve milletin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız şekilde çalıştığını vurgulayan Demirkollu, şunları kaydetti:

"Gazetecilik mesleğinin haber verme, denetim, eleştiri, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri vardır. Gazetecilik, her koşulda gerektirdiği dinamizm ve fedakarlığıyla icrası zor nadide mesleklerden birisidir. Bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün meslektaşlarıma huzurlu, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, görevlerini fedakarca yerine getirirken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah'tan rahmet dilerim."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.