Kıbrıs Türk Sanayi Odası'ndan Kayseri OSB'ye ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kıbrıs Türk Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamacıoğlu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.OSB'den yapılan açıklamaya göre, Kamacıoğlu'nu Kayseri OSB Başkanvekili Murat Yibur ağırladı.Kuzey...

28 Ocak 2022 Cuma 14:25
Kıbrıs Türk Sanayi Odası'ndan Kayseri OSB'ye ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kıbrıs Türk Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamacıoğlu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

OSB'den yapılan açıklamaya göre, Kamacıoğlu'nu Kayseri OSB Başkanvekili Murat Yibur ağırladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Yibur, Kamacıoğlu'na bölge hakkında bilgi verdi.

KKTC'de sanayinin gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden Kamacıoğlu da OSB kurulması için çalıştıklarını ve Kayseri OSB'nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini kaydetti.

Kıbrıs'ta Kayseri'nin ayrı bir yeri olduğunu da ifade eden Kamacıoğlu, Kayseri ile yıllık 17-18 milyon dolarlık ticaret yapıldığını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
KayseriZiyaretKıbrıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.