Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Kaplan, yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla vatandaşlarla buluştu.Selimözer Mahalle Konağı'nda, yaşlılarla bir araya gelen Saygılı ve Kaplan, vatandaşlarla...

22 Mart 2021 Pazartesi 14:24
Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Kaplan, yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla vatandaşlarla buluştu.

Selimözer Mahalle Konağı'nda, yaşlılarla bir araya gelen Saygılı ve Kaplan, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.

Programda, Belediye Meclis Üyesi Dr. Mehmet Emin Demir de vatandaşların şeker ve tansiyonunu ölçerek, sağlık sorunları hakkında bilgilendirdi.

Saygılı, burada yaptığı açıklamada, yaşlıların başlarının tacı ve geçmişle bugün arasında bir köprü olduklarını söyledi.

Yaşlılara her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını aktaran Saygılı, "Bugünlere ulaşmamızın temelinde, ömrünü, gücünü, yeteneklerini toplumun hizmetine harcamış yaşlılarımız vardır. Onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmalı, kıymetli tecrübelerinden yararlanmayı hedefliyoruz. Bizlere ihtiyaç duyan tüm yaşlılarımıza her açıda destek olmalıyız. Salgının etkilerinin azalmasının ardından mahallelerimizdeki tüm yaşlılarımıza yönelik bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.