Kırıkkale Belediyesi, kentte su kesintisi yaşanacağı iddialarını yalanladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, kentte su kesintisi yaşanacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada, "sular kesilebilir" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı...

09 Ekim 2021 Cumartesi 17:25
Kırıkkale Belediyesi, kentte su kesintisi yaşanacağı iddialarını yalanladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, kentte su kesintisi yaşanacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada, "sular kesilebilir" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Değerli Kırıkkaleli vatandaşlarımız arasında kaygı oluşturan haberde, herhangi bir kaynak göstermeden 'su pompalayan terfi sisteminde arıza meydana geldi', 'ne zaman tamir edileceği belirsiz', 'yine belediye bir açıklama yapmadı' şeklinde ucu açık cümlelerle yapılan gazetecilik ilkelerinden uzak haberin baştan sona yalan ve iddiaların tamamen asılsız olduğunun altını çiziyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yeşil Vadi Su Birliği'nde bulunan pompalarda herhangi bir arıza bulunmadığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kırıkkaleli hemşerilerimizin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde su mevcuttur. Kullanılan su miktarı kadar Yeşil Vadi Su Birliği'ndeki pompalardan basılan suyla depolarımız beslenmektedir. Yapılan bu asılsız haberler kelimenin tam anlamıyla Kırıkkale'miz için cansiperane, mesai gözetmeksizin çalışan arkadaşlarımızın emeklerini karalamaktan başkaca bir amaç taşımamaktadır. Aziz Kırıkkaleli hemşerilerimize doğru bildiğimiz yolda hizmet vermeye devam edeceğiz. Son olarak gazetecilik bilincinden uzak haber yapan, Kırıkkaleli vatandaşlarımız arasında kaygı oluşturan bu konuda yalan ve iftira atanlarla hukuki mücadelemizi devam ettireceğimizi belirtiriz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.