Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığınca parkta temizlik yapıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığı üyeleri, "Çevrecilik Milliyetçiliktir" sloganıyla parkta temizlik çalışması gerçekleştirildi.Ülkü Ocakları İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, teşkilat mensuplarınca...

24 Eylül 2021 Cuma 16:22
Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığınca parkta temizlik yapıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığı üyeleri, "Çevrecilik Milliyetçiliktir" sloganıyla parkta temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, teşkilat mensuplarınca Hüseyin Kahya Parkı'nda temizlik yapıldı.

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak "Çevrecilik Milliyetçiliktir" anlayışıyla hareket ettikleri, bu yolda ortaöğretim teşkilatıyla birlikte temizlik faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bu vesileyle bütün vatandaşları çevreyi temiz tutmaya davet eden Tekin, eğitim, kültür, sanat, spor ve çeşitli faaliyetlere ara vermeden devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.