Kırıkkale Valiliğinden yardım uyarısı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği, İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle yapılacak yardımların İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca toplandığını belirtti.Valiliğinin sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, İzmir depremiyle...

02 Kasım 2020 Pazartesi 16:30
Kırıkkale Valiliğinden yardım uyarısı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği, İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle yapılacak yardımların İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca toplandığını belirtti.

Valiliğinin sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, İzmir depremiyle ilgili olarak bazı dernek ve vatandaşlar tarafından sosyal medya aracılığıyla yardım talebinde bulunulduğunun gözlemlendiği aktarıldı.

Açıklamada, "Yardımda bulunmak isteyenlerin bu konudaki istek ve hassasiyetlerini anlıyoruz. Ancak herhangi bir karışıklığa mahal vermemek adına yardım malzemelerini toplama faaliyeti AFAD Başkanlığı koordinesinde olup, bu çerçevede yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca toplanmaktadır." ifadesine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.