Kırıkkale Valisi Sezer'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Sezer, mesajında, 5 yıl önce ülkenin tarihindeki en büyük ihanete maruz kaldığını anımsattı.Devlete ve millete karşı...

14 Temmuz 2021 Çarşamba 10:37
Kırıkkale Valisi Sezer'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Sezer, mesajında, 5 yıl önce ülkenin tarihindeki en büyük ihanete maruz kaldığını anımsattı.

Devlete ve millete karşı başlatılan menfur darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği ve asil milletin destansı direnişiyle etkisiz hale getirildiğine dikkati çeken Sezer, şunları kaydetti:

"O gün milletin iradesinin üstünde hiçbir güç tanımayan Türk milleti, kendisine emanet edilen uçağı, tankı, topu, silah ve cephaneyi sinesinden çıktığı milletine yönelten hainlerin karşısına sarsılmaz bir iradeyle dikilmiş, tarihte eşi ve benzeri görülmemiş bir mücadele örneği göstererek demokrasisine, istiklaline ve istikbaline sahip çıkmıştır. Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır. Bu şanlı mücadelede vatan, millet, bayrak ve istiklal uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.