Kırıkkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

KIRIKKALE (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırıkkale'nin Keskin ve Yahşihan ilçelerinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde kutlandı.Keskin ilçesindeki törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelebi Rıfat Çalı tarafından...

23 Nisan 2021 Cuma 14:27
Kırıkkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

KIRIKKALE (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırıkkale'nin Keskin ve Yahşihan ilçelerinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde kutlandı.

Keskin ilçesindeki törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelebi Rıfat Çalı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle az sayıda kişi katıldı.

Yahşihan ilçesinde de jandarma, polis ve zabıta ekipleri, Türk bayraklarıyla süsledikleri ekip araçlarıyla düzenledikleri konvoyla mahalleleri gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.