Kırıkkale'de bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir süre önce boşanan ancak aynı evde yaşamaya devam eden çift arasında çıkan kavgada çiftlerden biri bıçakla diğeri darp sonucu yaralandı.İddiaya göre, B.A. ile eski eşi N.K. arasında Sanayi Mahallesi...

19 Mayıs 2022 Perşembe 03:07
Kırıkkale'de bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir süre önce boşanan ancak aynı evde yaşamaya devam eden çift arasında çıkan kavgada çiftlerden biri bıçakla diğeri darp sonucu yaralandı.

İddiaya göre, B.A. ile eski eşi N.K. arasında Sanayi Mahallesi 1335. Sokak'taki müstakil evlerinin bahçesinde oturdukları sırada tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine N.T, bıçakla B.A'yı karnından yaraladı, B.A. ise daha sonra bıçağın sapıyla N.T'nın başına vurdu.

Kadının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

N.T, ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı, B.A. ise kendi imkanlarıyla Yüksek İhtisas Hastanesine başvurdu.

Tedavi altına alınan çiftin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.