Kırıkkale'de çalışmak için iş yerine giden temaslı kişi yurda yerleştirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif olan ağabeyi ile temaslı olduğu halde çalışmak için iş yerine giden kişiye, karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 4 bin 50 lira ceza uygulanarak, yurda...

20 Ağustos 2021 Cuma 14:04
Kırıkkale'de çalışmak için iş yerine giden temaslı kişi yurda yerleştirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif olan ağabeyi ile temaslı olduğu halde çalışmak için iş yerine giden kişiye, karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 4 bin 50 lira ceza uygulanarak, yurda yerleştirildi.

Alınan bilgiye göre, karantinada bulunduğu Kaletepe Mahallesi'ndeki evinden ayrılarak iş yerine giden M.D, bir süre sonra ikametine geri döndü.

İhbar üzerine eve giden polis ve İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle M.D'yi yurda götürmek istedi.

Bir süre ekiplere direnen M.D, ikna edilmesinin ardından 4 bin 50 lira ceza uygulanarak, yurda yerleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
KırıkkaleIhlalKarantina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.