Kırıkkale'de kaçakçılıkla mücadele

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda makaron, kaçak tütün, sentetik ecza, ruhsatsız ve aranması olan tabanca, şarjör, kılıç ve mermi ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

27 Nisan 2021 Salı 12:48
Kırıkkale'de kaçakçılıkla mücadele

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda makaron, kaçak tütün, sentetik ecza, ruhsatsız ve aranması olan tabanca, şarjör, kılıç ve mermi ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, kaçak tütün satanlara yönelik çalışma kapsamında şüpheliler K.O. ve S.Y'nin ev ve iş yerlerinde arama yaptı.

Ekipler, K.O'nun kent merkezindeki iş yerinde yaptığı aramada, bir kısmı dolu 24 bin 500 makaron, 15 kilogram nargile kömürü ve 10,5 kilogram kaçak tütün ele geçirdi.

S.Y'nin Yahşihan ilçesindeki ev ve iş yerinde yapılan aramada ise ruhsatsız tabanca, aranma kaydı bulunan tabanca, kılıç, 3 şarjör, 73 dolu fişek, 28 yeşil reçeteye tabi sentetik ecza bulundu.

Gözaltına alınan zanlılar hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.