Kırıkkale'de madde bağımlısı gençlerin annelerine seminer verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünce "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında madde bağımlısı gençlerin annelerine seminer verildi.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurumun konferans salonunda...

04 Kasım 2021 Perşembe 16:12
Kırıkkale'de madde bağımlısı gençlerin annelerine seminer verildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünce "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında madde bağımlısı gençlerin annelerine seminer verildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurumun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, madde bağımlısı gençlerin anneleri, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Kırıkkale Üniversitesinden Dr. Öğretim Üyesi Canan Kurt Topraklı, seminerde yaptığı konuşmada, son yıllarda bağımlılıkla mücadele konusunda ciddi adımların atıldığını söyledi.

Topraklı, bağımlılığın önlenmesi, bağımlılığa neden olan etkenler, bağımlık belirtileri, önleme çalışmalarında ailenin rolü konularında da çeşitli bilgiler verdi.

Seminerde, Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) ve Yeşilay görevlilerince de sunum yapıldı.

Ekipler, etkinliğin ardından katılımcılara bilgilendirici broşür dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.