Kırıkkale'de sağlık çalışanlarından fidan dikim etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında ölen meslektaşları için fidan dikti.Hastanenin bahçesinde düzenlenen etkinlikte, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının...

12 Mart 2021 Cuma 16:14
Kırıkkale'de sağlık çalışanlarından fidan dikim etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında ölen meslektaşları için fidan dikti.

Hastanenin bahçesinde düzenlenen etkinlikte, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının isimlerinin bulunduğu alana meslektaşları tarafından çam fidanı dikilerek can suyu verildi.

Etkinliğe katılan Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, görevi başındayken vefat eden sağlık çalışanlarının adını yaşatmak ve "Bir Fidan, Bin Nefes" olabilmek için yakınları ve ailelerinin katılımıyla fidan diktiklerini söyledi.

Programda, sağlık çalışanlarına da fidan dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.