Kırıkkale'de sağlık çalışanlarından iş bırakma eylemi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Hekim-Sen, Hekim Birliği ve Tabip-Sen üyeleri 1 günlük iş bırakma eylemi yaptı.Hekim-Sen Kırıkkale Temsilcisi Dr. Neslihan Şebin, Yüksek İhtisas Hastanesi poliklinik önünde grup adına yaptığı basın açıklamasında,...

15 Haziran 2022 Çarşamba 15:10
Kırıkkale'de sağlık çalışanlarından iş bırakma eylemi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Hekim-Sen, Hekim Birliği ve Tabip-Sen üyeleri 1 günlük iş bırakma eylemi yaptı.

Hekim-Sen Kırıkkale Temsilcisi Dr. Neslihan Şebin, Yüksek İhtisas Hastanesi poliklinik önünde grup adına yaptığı basın açıklamasında, Kovid-19 salgını döneminde hayatını kaybeden hekim ve sağlık çalışanlarına rahmet diledi.

Hekimler olarak günlerce iş bıraktıklarına dikkati çeken Şebin, "Ne istediğimizi anlattık ve anlaşıldık, bundan eminiz. Lakin ısrarla görmezden, duymazdan gelinmeye çalışılıyoruz. Bizler çığırtkan bir grup değiliz. Bizler bu mesleğin kutsallığına ölesiye inandık. Hekim arkadaşlarımızın hiç şüphesi olmasın ki bu mücadeleyi kazanacağız." diye konuştu.

Sendika üyeleri, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.