Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu

- Gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

16 Kasım 2018 Cuma 18:43
Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Toplanan delillerin ardından harekete geçen ekipler, Gürler Mahallesi'nde bir eve düzenlediği operasyonda, Y.Ö, N.C.S. ve M.Z.G'yi gözaltına aldı. Aramada, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlılardan N.C.S, "uyuşturucu madde ticareti yapma", Y.Ö. ise "uyuşturucu madde kullanımı için yer temin etme" suçundan tutuklandı. M.Z.G. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.