Kırıkkale'de zabıtalara yönelik "Haksız Fiyat Artışı Yönetmeliği" semineri düzenlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Ticaret İl Müdürlüğünce belediye zabıta personeline yönelik düzenlenen seminerde, Haksız Fiyat Artışı ve Fiyat Etiketi Yönetmeliği hakkında bilgiler verildi. Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamaya...

19 Kasım 2021 Cuma 12:24
Kırıkkale'de zabıtalara yönelik

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Ticaret İl Müdürlüğünce belediye zabıta personeline yönelik düzenlenen seminerde, Haksız Fiyat Artışı ve Fiyat Etiketi Yönetmeliği hakkında bilgiler verildi.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye konferans salonunda gerçekleştirilen seminere, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Zabıta Müdürü Koray Aslan ve zabıta personeli katıldı.

Çetiner, seminerde yaptığı açıklamada, Kırıkkale'de tüm marketlerde fiyat artış denetimi yapıldığını ve bundan sonraki süreçte de bu denetimlerin devam edeceğini belirterek, kentte haksız kazanç elde etmek isteyen hiçbir esnafın olmadığını aktardı.

Zabıta Müdürü Aslan da zabıta personelinin her zaman sahada olduğuna dikkati çekerek, "Şehrimizde alışverişin yoğun olduğu bölgelerde ekiplerimiz denetimlerine ve fiyat karşılaştırmalarına devam ediyor. Bu konuda Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte çalışarak, haksız kazanca asla müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.