Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, iki yıllık icraatlarını anlattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, iki yıllık icraatlarını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.Ekicioğlu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde kentte yaptıkları çalışmalar ve projeleri...

07 Nisan 2021 Çarşamba 15:19
Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, iki yıllık icraatlarını anlattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, iki yıllık icraatlarını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ekicioğlu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde kentte yaptıkları çalışmalar ve projeleri anlattı.

Mahalli İdareler Seçiminin üzerinden 2 yıl geçtiğini belirten Ekicioğlu, basın temsilcilerinin sorularını da cevapladı.

Söz verdikleri projelerin bir kısmının hayata geçirildiğini, bazılarının ise iki yıl içinde tamamlanacağını vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Devam eden işlerle aynı zamanda şehrimizde ihtiyaç olduğunu tespit ettiğimiz birtakım farklı çalışmaları da hayata geçiriyor, önceki dönemden yarım kalan işleri tamamlıyoruz. Belediye yönetiminde ikinci yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bunun son 1 yıllık süreci ne yazık ki dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemiyle geçti. Şehrimizin daha yaşanılır hale gelmesi ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel yönetim anlayışımızın ilkeleri doğrultusunda Kırşehir Belediyesini dürüst, liyakatli, hesap verebilir, şeffaf bir şekilde yönetiyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.