Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, şampiyon sporcuları ödüllendirdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kick boks turnuvasında başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Düzce'de düzenlenen Profesyonel K1 statüsündeki Kick Boks Dünya Şampiyonlar...

10 Şubat 2021 Çarşamba 15:03
Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, şampiyon sporcuları ödüllendirdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kick boks turnuvasında başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Düzce'de düzenlenen Profesyonel K1 statüsündeki Kick Boks Dünya Şampiyonlar Turnuvası'nda şampiyon olan Kırşehir Belediyesi Kick Boks Kulübü sporcusu Sefa Köksal, Başkan Ekicioğlu'nu ziyaret etti.

Başarılı sporcuyu ödüllendiren Ekicioğlu, Köksal'ın 63 kiloda finalde Afgan rakibi Masud Habibi’yi yenerek şampiyonluğu elde etmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Kırşehirli gençlerin farklı spor alanlarında gösterdiği başarıların mutluluk verici olduğunu vurgulayan Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi için onlara her zaman destek olacaklarını kaydetti.


​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.