Kırşehir Belediyespor, Isparta deplasmanından puanla döndü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, Isparta 32 Spor ile oynadıkları maçta, çok sayıda pozisyona girmelerine rağmen 0-0 berabere kaldıklarını bildirdi.Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 2. Lig...

24 Ekim 2021 Pazar 13:58
Kırşehir Belediyespor, Isparta deplasmanından puanla döndü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, Isparta 32 Spor ile oynadıkları maçta, çok sayıda pozisyona girmelerine rağmen 0-0 berabere kaldıklarını bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 2. Lig Beyaz Grup'ta her iki takım içinde mücadeleci geçen maçta, çok fazla gol pozisyonu olmasına rağmen, takımların birer puana razı olduklarını belirtti.

İki genç ve dinamik takımın oynadığı maçın seyir zevkinin yüksek olduğunu vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Futbol sahada 90 dakika oynanır ve biter. Ancak misafir olduğunuz takımlarda kaldığınız şehirlerde gördüğünüz samimiyet ve dostane tavır yıllarca iki şehir arasında bir gönül köprüsü inşa eder. Takımımız Kırşehir'e dönerken gece yarısı talihsiz bir şekilde otobüsümüz arıza yaptı. Bu zor durumda gece olmasına rağmen takım kafilesini yalnız bırakmayan, otobüsümüzün arızasını giderilebilmesi için büyük çaba gösteren ve kulübümüzü bir gece daha Isparta'da misafir eden Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan ve Asbaşkan Mustafa Marulcu'ya en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz. Futboldan daha önemli şeyler olduğunu, sporun dostluk kardeşlik olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattılar. Kulübümüz ve şehrimiz adına yürekten teşekkür ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Kırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.