Kırşehir Musiki Cemiyeti'nden Vali Akın'a ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Musiki Cemiyeti üyeleri, Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Musiki Cemiyeti Başkanı Necati Karayel ve beraberindeki heyet, Vali Akın'ı ziyaret...

20 Aralık 2018 Perşembe 16:52
Kırşehir Musiki Cemiyeti'nden Vali Akın'a ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Musiki Cemiyeti üyeleri, Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Musiki Cemiyeti Başkanı Necati Karayel ve beraberindeki heyet, Vali Akın'ı ziyaret ederek, yapmış oldukları çalışmalar ve müzik etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Vali Akın, Türk musikisine ve Türk Halk Müziği’ne sayısız ve ölümsüz eserler bırakan Kırşehir’in, müzik kültürünün oldukça iyi seviyede olduğunu dile getirdi.

Muharrem Ertaş, Neşet Ertaş gibi bir çok önemli saz ve söz sanatçılarını yetiştiren Kırşehir'de verilen konserler ile türkülerin her zaman dinlendiğini vurgulayan Akın, çok sayıda konser vererek kent kültürüne önemli katkılar sunan Kırşehir Musiki Cemiyeti üyelerini kutladı.

Kırşehir Musiki Cemiyeti Başkanı Karayel ise, güzel temenni ve önemli tavsiyeleri için Vali Akın'a teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.