Kırşehir TSO'da sorumlu emlak danışmanı belgelendirme sınavı yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) sorumlu emlak danışmanı belgelendirme sınavı yapıldığı bildirildi.Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, sınavın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve...

20 Ekim 2021 Çarşamba 16:32
Kırşehir TSO'da sorumlu emlak danışmanı belgelendirme sınavı yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) sorumlu emlak danışmanı belgelendirme sınavı yapıldığı bildirildi.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, sınavın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından odanın akademi eğitim salonunda gerçekleştirildiği belirtildi.

Sorumlu emlak danışmanı (Seviye 5) belgelendirme sınavının 20-21-22 Ekim tarihlerinde üç gün süreyle Kırşehir TSO binasında gerçekleştirileceği vurgulanan açıklamada, ilk gün 15 kişinin sınava katıldığı aktarıldı.

Açıklamada, yazılı ve uygulamalı sınavı kazanarak belge alacakların oda tarafından bilgilendirileceği kaydedildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.