Kırşehir TSO'ya ziyaretler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Veli Şahin ve Kırşehir Defterdarı Yusuf Balcı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre,...

07 Temmuz 2018 Cumartesi 18:34
Kırşehir TSO'ya ziyaretler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Veli Şahin ve Kırşehir Defterdarı Yusuf Balcı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Şahin ziyarette, Ekicioğlu ile Kırşehir Belediyespor'un son durumu ve hedefleri hakkında görüştü.

Şahin'e Kırşehir Belediyespor için destek olma sözü veren Ekicioğlu, kombine alarak takıma desteklerinin başladığını, Kırşehir'in ulusal düzeydeki tek futbol takımının her geçen gün kenti daha iyi temsil edeceğine inandıklarını söyledi.

Daha sonra, Balcı, Vergi Dairesi Müdürü Aslan Bıyık, Gelir Müdürü Zafer Önder de Ekicioğlu ile görüştü.

Ziyaretlerde TSO Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.