Kırşehir'de deprem tahliye ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, deprem tahliye ve yangın tatbikatı gerçekleştirildiği bildirildi.İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, 2022 Afet Tatbikat Yılı etkinlikleri kapsamında Kırşehir Jandarma...

17 Mart 2022 Perşembe 12:32
Kırşehir'de deprem tahliye ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, deprem tahliye ve yangın tatbikatı gerçekleştirildiği bildirildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, 2022 Afet Tatbikat Yılı etkinlikleri kapsamında Kırşehir Jandarma Komutanlığında çalışma yapıldığı belirtildi.

Afet farkındalık eğitiminin ardından deprem anı uygulamaları, tahliye ve yangın tatbikatı gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında çadır kurma faaliyetinin de yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, afet farkındalık eğitimleri ve tatbikat faaliyetlerinde AFAD Gönüllük Sistemi, AFAD Acil Mobil Uygulaması ve doğal afet sigortaları konularında bilgi verildiği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.