Kırşehir'de FETÖ/PDY operasyonu

- Gözaltına alınan 3 asker tutuklandı

23 Ekim 2017 Pazartesi 15:09
Kırşehir'de FETÖ/PDY operasyonu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 2 astsubay ile bir er tutuklandı.

Kırşehir Cumuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında gözaltı kararı verilen 3 askerin yakalanması için kentte eş zamanlı operasyon düzenledi.

Kaman ve Boztepe İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli muvazzaf astsubaylar ve F.Y ile Çuğun Jandarma Karakolunda görevli er İ.Ç. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 3 asker, sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonFetöAskerAstsubay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.