Kırşehir'de istihdama yönelik çalışmalar değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması için yapılan çalışmalar değerlendirildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı 3....

20 Temmuz 2022 Çarşamba 15:49
Kırşehir'de istihdama yönelik çalışmalar değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı 3. Olağan Toplantısı, Vali Hüdayar Mete Buhara başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan Vali Buhara, "Toplantıda ilimizde istihdamı arttırmak ve işsizliği azaltmak amacıyla alınacak tedbirler görüşülecek. Kırşehirimizin istihdam imkanlarını arttırmak için gerekli çalışmalara durmadan devam edeceğiz. Bu mücadelede hep birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantıda, kurul üyesi kurumların temsilcilerinin yaptığı çalışmalar da görüşüldü.

Anahtar Kelimeler:
Kırşehir Valiliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.