Kırşehir'de kar yağışı ve don uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de kar yağışı, don ve buzlanma beklendiği bildirildi.Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinin bugün akşam saatlerinde yağmur şeklinde...

08 Şubat 2022 Salı 11:27
Kırşehir'de kar yağışı ve don uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de kar yağışı, don ve buzlanma beklendiği bildirildi.

Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinin bugün akşam saatlerinde yağmur şeklinde başlaması beklenen yağışların gecenin ilerleyen saatlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışına dönüşmesini tahmin ettiği ifade edildi.

Yağışların 10 Şubat Perşembe günü akşam saatlerine kadar süreceğinin beklendiği vurgulanan açıklamada, "Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamalar, çığ, buzlanma, don ve tipi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları önem arz etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.