Kırşehir'de kardan çatıları çöken ahırlardaki 3 hayvan telef oldu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de kar nedeniyle çatıları çöken ahırlardaki 2 büyükbaş ve bir koyun telef oldu.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle...

25 Ocak 2022 Salı 11:22
Kırşehir'de kardan çatıları çöken ahırlardaki 3 hayvan telef oldu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de kar nedeniyle çatıları çöken ahırlardaki 2 büyükbaş ve bir koyun telef oldu.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle merkez ile Kaman, Boztepe ve Akçakent ilçelerinde bazı ahır ve işletmelerin çatıları çöktü.

Kaman ve Akçakent ilçelerinde çatıları çöken ahırlarda birer büyükbaş, Kaman'ın Kurancılı beldesinde de bir koyun telef oldu, kurtarılan hayvanlar ise güvenli yerele nakledildi.

Merkez Horozungediği mevkisi ve Çiçekdağı ilçesi yolu ile Boztepe ilçesindeki çatıları çöken işletmelerde ise 7 büyükbaş ekiplerin yardımıyla yaralı kurtarıldı.

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Duran Seçen, veteriner hekimlerle merkez ve ilçelerde çökme meydana gelen işletmeleri ve çiftçileri ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.