Kırşehir'de KOP desteğiyle "Hayal Kütüphanesi" kurulacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çocuklar ile gençlerin becerilerini artırmak amacıyla Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteğiyle "Hayal Kütüphanesi" kurulacağı belirtildi. Gençlik ve Spor İl...

18 Haziran 2021 Cuma 14:19
Kırşehir'de KOP desteğiyle

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çocuklar ile gençlerin becerilerini artırmak amacıyla Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteğiyle "Hayal Kütüphanesi" kurulacağı belirtildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, KOP Okuyor Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan "Kırşehir KOP Hayal Kütüphanesi Projesi" desteklenmeye değer bulundu.

Destekle ilgili hazırlanan protokol, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ve KOP Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin tarafından imzalandı.

Proje kapsamında hayal kütüphaneleri ile teknik-teorik bilgilerin çocuk ve gençlere en iyi şekilde öğretilmesi, robot yapımı, film ve animasyon yapımı, mobil uygulama geliştirme, gibi bir çok alanda imkanların sunulması hedefleniyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.