Kırşehir'de "Seçim Güvenliği" toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği'nde düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.Vali Vekili Adnan Kayık, valilik salonunda düzenlenen "Seçim Güvenliği"...

08 Mayıs 2018 Salı 14:54
Kırşehir'de

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği'nde düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Vali Vekili Adnan Kayık, valilik salonunda düzenlenen "Seçim Güvenliği" toplantısında yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçiminin huzur ortamında ve güvenli bir şekilde tamamlanması için gereken bütün tedbirlerin alınacağını belirtti.

Demokratik olgunluğa erişmiş Kırşehir'de seçimin huzur içerisinde geçeceğinden emin olduğunu vurgulayan Kayık, şöyle devam etti:

"Seçmenin sandığa güvenli bir şekilde giderek kendi iradesiyle oyunu kullanmasını sağlamak bizlere düşen temel görevdir. Oy kullanımından önce, oy kullanımı sırasında ve sonrasında gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması seçimin huzurlu geçmesi için gereklidir. Kırşehir'de bugüne kadar yapılan seçimlerde rahatsız edici herhangi büyük bir olaya rastlanmamıştır. Bu seçimde de olmayacaktır. Seçim layıkıyla gerçekleşirse demokrasiden söz edilebilir. Seçim sürecinin yakından takipçisi olacağız."

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Ekemen, kaymakamlar ile ilgili kurum amirleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.