Kırşehir'de "Tim Jandarma" çizgi filmi tanıtıldı

KIRŞEHİR (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan "Tim Jandarma" çizgi filminin tanıtım afişleri Kırşehir'deki bilboard ve panolara asıldı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri...

29 Aralık 2021 Çarşamba 16:59
Kırşehir'de

KIRŞEHİR (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan "Tim Jandarma" çizgi filminin tanıtım afişleri Kırşehir'deki bilboard ve panolara asıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri kent merkezinde ve okul önlerindeki reklam alanlarında çizgi filmin tanıtımı ile ilgili çalışma yaptı.

Ekiplerin girişimleri ile çocuklar için hazırlanan "Tim Jandarma" çizgi filminin tanıtım afişleri, kent merkezindeki bilboardlara ve okul önlerindeki panolara asıldı.

Çizgi film, yerel televizyonların çocuk saatlerinde de yayımlanacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.