Kırşehir'de yaz spor okulları açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Stadyumu'nda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve...

30 Haziran 2018 Cumartesi 18:08
Kırşehir'de yaz spor okulları açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Stadyumu'nda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, yaz spor okullarının öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Türk sporunun değerinin olumlu ivme kazanmasıyla beraber, sporcu yetiştirme ve yeni sporcuların kazandırılmasında önemli adımlar atıldığını vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Kırşehir başta olmak üzere ülke genelinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinde yaz spor okulları açtı. 5-18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençler bu spor okullarından faydalanabiliyor. Sporu sevdirmenin, spor kulüplerine sporcu kazandırma, toplumumuzda spor kültürünü güçlendirilmesi ve sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla yapılan etkinliklerden, çocuk ve gençlerimizin en iyi şekilde faydalanmalarını istiyoruz."

Konuşmaların ardından öğrencilere yaz spor okullarında kullanacakları malzemeler dağıtıldı.

Öğrenciler, halk oyunları, güreş, tekvando gösteri sundu.

Törene, kurum müdürleri, amirleri, spor federasyon temsilcileri, antrenör, sporcu ve sporcuların aileleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.