Kırşehir'den sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya iş makinesi ve personel desteği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'den sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya iş makineleri ve personel gönderildi.Valilikten yapılan açıklamada, İl Özel İdaresi bünyesindeki 1 paletli ekskavatör, 1 tekerlekli yükleyici, 1 vidanjör, 1 kepçe,...

14 Ağustos 2021 Cumartesi 00:13
Kırşehir'den sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya iş makinesi ve personel desteği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'den sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya iş makineleri ve personel gönderildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Özel İdaresi bünyesindeki 1 paletli ekskavatör, 1 tekerlekli yükleyici, 1 vidanjör, 1 kepçe, 1 kamyon, 3 taşıyıcı, 2 öncü araç ve Kırşehir Belediyesine ait 1 küçük kepçeden oluşan konvoy ile 11 kişilik ekibin, yardım için Kastamonu'daki sel bölgesine gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, Kırşehir Valiliği koordinasyonunda gönderilen araç ve personelin Kastamonu'da yaraların sarılmasına katkı sağlayacağı, bu kapsamda sabah Bozkurt ilçesinde faaliyete başlayacağı kaydedildi.

Ayrıca açıklamada, "Kastamonu, Sinop ve Bartın'da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.