"Kırşehir'i Türkiye'nin en gözde ili haline getirmek istiyoruz"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Bahçeci, yeni dönemdeki 41 proje ile Kırşehir'i Türkiye'nin en gözde ili haline getirmeyi istediklerini belirtti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:00

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Bahçeci, yeni dönemdeki 41 proje ile Kırşehir'i Türkiye'nin en gözde ili haline getirmeyi istediklerini belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, eski Ankara Caddesi ve Müftülük civarındaki esnafla bir araya gelerek hizmetlerinden ve yeni dönemde yapılacak projelerinden bahsetti.

Vatandaşların ve esnafın taleplerini de alan Bahçeci, görevde bulundukları sürede söz verdikleri projeleri yerine getirdiklerini, yeni çalışmalarla halkın önüne çıktıklarını aktardı.

Kırşehir'de yaptıkları hizmetleri artırmak için bir dönem daha talip olduklarını anımsatan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Seçimden seçime değil on yılda belirli aralıklarla hep vatandaşımızın içinde olduk. Yeni dönemde 41 projemizle Kırşehir vizyonunu devam ettireceğiz. Kırşehir'i Türkiye'nin en gözde ili haline getirmek istiyoruz. AK Parti belediyeciliği ekseninde Kırşehir'e hizmete devam etmeyi amaçlıyoruz. Yaşadığımız bu şehre olan borcumuzu ödemek için de gece gündüz çalışmak zorundayız. Ancak iyi ve düzgün çalışma ekiple olur, insanlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, kamu kurumlarıyla istişare ederek olur. Bizler de her kesimden vatandaş ile esnafımızla istişare ediyoruz. Amacımız gönül belediyeciliği ekseninde mukaddes bir kent olan Kırşehir'e hizmete devam etmektir. Bu konuda en büyük yardımcımız da halkımızdır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.