Kızılcahamam Belediyesi günde 150 aileye iftar yemeği ulaştırıyor

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ramazan boyunca günde 150 aileye iftar yemeği ulaştırıyor.Yemek dağıtım aracı ile ilçenin farklı noktalarındaki ihtiyaç sahibi ailelere günlük yemek...

15 Nisan 2021 Perşembe 15:45
Kızılcahamam Belediyesi günde 150 aileye iftar yemeği ulaştırıyor

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ramazan boyunca günde 150 aileye iftar yemeği ulaştırıyor.

Yemek dağıtım aracı ile ilçenin farklı noktalarındaki ihtiyaç sahibi ailelere günlük yemek servisi yapılıyor.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, günlük 150 aile, yaklaşık 600 kişiye yemek ulaştırdıklarını belirtti.

Bu yıl salgın tedbirleri kapsamında iftar çadırı hizmetini verememenin burukluğunu yaşadıklarını dile getiren Acar, ihtiyaç sahibi ailelerin bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sefer tasları ile evlerine yemek dağıttıklarını bildirdi.

Acar, hayırsever vatandaşlara da maddi ve manevi destekleri için teşekkür ederek, "Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın." dedi.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.