Kızılcahamam Millet Bahçesi'ne yoğun ilgi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Millet Bahçesi’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Kızılcahamam Millet Bahçesi, Kurban Bayramının ikinci günü hizmete girmesi ile birlikte hafta sonları yapılan konserler ile ziyaretçi akınına uğruyor.Kızılcahamam...

31 Temmuz 2022 Pazar 11:37
Kızılcahamam Millet Bahçesi'ne yoğun ilgi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Millet Bahçesi’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kızılcahamam Millet Bahçesi, Kurban Bayramının ikinci günü hizmete girmesi ile birlikte hafta sonları yapılan konserler ile ziyaretçi akınına uğruyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapılan Engincan konseri ardından bir açıklama yaparak "Millet Bahçemiz Kızılcahamam’a çok yakıştı. Kızılcahamam Millet Bahçemiz ve misafirlerimiz bir başka güzel. Gençlerimizle ve her daim genç kalan hemşehrilerimizle bir araya geldik, yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim ifadelerini kullandı."


Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.