Kızılcahamam'da işyerleri dezenfekte edildi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerini dezenfekte ediyor.Kızılcahamam Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, dezenfekte çalışmaları cadde, sokak ve mahallelerde düzenli olarak gerçekleştiriliyor.Ayrıca...

07 Aralık 2020 Pazartesi 12:17
Kızılcahamam'da işyerleri dezenfekte edildi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerini dezenfekte ediyor.

Kızılcahamam Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, dezenfekte çalışmaları cadde, sokak ve mahallelerde düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları, pazar yeri, toplu taşıma araçları, ilçe sağlık merkezleri ve benzeri vatandaşların sıkça kullandığı yerlerde de süreç boyunca aktif bir dezenfekte çalışması yürüten Kızılcahamam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, işyerlerinde de dezenfekte çalışmaları yaptı.

Belediye daha önce berberler ve kuaförlerin dezenfekte işlemlerini de yapmıştı.

İşyerlerinin dezenfektesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.