Kocasinan Akademi, yıl sonu sergisi açacak

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşları Kocasinan Akademi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği sergiye davet etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru...

22 Mayıs 2022 Pazar 15:21
Kocasinan Akademi, yıl sonu sergisi açacak

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşları Kocasinan Akademi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği sergiye davet etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru ürünler, 23-24 ve 25 Mayıs'taki yıl sonu sergisinde beğeniye sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çolakbayrakdar, Kocasinan'da kültürel ve sanatsal faaliyetlere ayrı önem verdiklerini belirtti.

Kocasinan Akademi çatısı altında kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına herkese hitap edecek tesislerin sayısını artırdıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Akademi ile eğitimden sağlığa, kültürden sanata hayatın her alanında ilçe sakinlerinin yanında yer alarak, Kocasinan'da yaşamanın ayrıcalık olduğunu gösteriyoruz. Açmış olduğumuz kurslar sayesinde hanım kardeşlerimiz, sanatsal yeteneklerini gün yüzüne çıkarıyor." ifadesini kullandı.

Kocasinan Akademi eğitimcilerinin ve kursiyerlerinin çalışmalarından oluşacak sergide, 3D tablo ile Türk bayrağı yapımı, resim, çini, seramik biçimlendirme, dolgu bebek yapımı, geleneksel nakışlar, keçe aksesuarları, çeyiz ürünleri, takı tasarımı, ev tekstil ürünleri, elde Türk işlemeleri, filografi, dekoratif ev aksesuarları, canlı çiçek tanzimi, kağıt rolyef, ahşap ve cam boyama, resim ve yazma kenarı işleme gibi çalışmalar yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.