Kocasinan Belediye Meclisi toplandı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda meclis gündemindeki 11 madde görüşülerek...

06 Aralık 2021 Pazartesi 16:59
Kocasinan Belediye Meclisi toplandı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda meclis gündemindeki 11 madde görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'de yaşayan tüm vatandaşların memnuniyetini ve yaşam kalitesini daha da yükseltmek amacıyla durmadan çalıştıklarını belirtti.

Kocasinan Spor Kulübü ile farklı branşlarda gençlere ve çocuklara çeşitli imkanlar sunduklarını aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesi noktasında spora gereken desteği veriyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Masa tenisi takımımız bizi sürekli gururlandırıyor. Aldığı ödüller, dereceler Kayseri'nin yüzünü güldürüyor. Spor Kulübü, sporun her alanında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılar elde ediyor. Eğitim, Kültür, Sosyal İşler, Gençlik ve Spor Komisyonumuz, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcularımız için ödüllendirilmesi adına bir çalışma yapmıştır. Hem gençlerimizin yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak hem de her branşta milli takımda yer alacak sporcular yetiştirmek bu açıdan çok önemlidir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.