Kocasinan Belediyesinde ağaçlandırma çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Barbaros Mahallesi'ndeki yeni park alanında ağaçlandırma çalışması yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çalışmalara katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Geleceğe...

17 Kasım 2020 Salı 13:19
Kocasinan Belediyesinde ağaçlandırma çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Barbaros Mahallesi'ndeki yeni park alanında ağaçlandırma çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çalışmalara katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Geleceğe nefes olmak adına ağaç dikiyoruz. Diktiğimiz her ağaç oksijen demektir. Bu anlayışla daha yeşil bir Türkiye ve daha yeşil bir Kocasinan için durmadan çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesinin park ve yeşil alan konusunda yaptığı projelerle örnek bir belediye olduğunu belirtti.

Çocuklara daha yeşil ve sağlıklı yarınlar bırakmak için ağaç dikme çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Hava şartlarının elverdiği ölçüde ağaç dikme çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu dikilen ağaçların bulunduğu her bir bölge önümüzdeki yıl, park olarak hemşehrilerimize hizmet verecek. Ağaç dikme çalışmalarının ardından 7'den 70'e herkese hitap eden park alanlarını inşa edeceğiz. Kocasinan'ın daha modern olması ve daha da güzelleşmesi için parklar ve yeşillendirme çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.