Kocasinan Belediyesinden erkeklere özel tesis

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince erkekler için yaptırılan yüzme havuzu ve fitnes gibi hizmetlerinin yer aldığı tesis hizmete açıldı.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kayserililerin sosyal...

23 Ocak 2022 Pazar 12:51
Kocasinan Belediyesinden erkeklere özel tesis

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesince erkekler için yaptırılan yüzme havuzu ve fitnes gibi hizmetlerinin yer aldığı tesis hizmete açıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kayserililerin sosyal hayatını renklendirmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve onların mutlu yaşamaları için sosyal tesisler yaptıklarını belirtti.

Mimarsinan Mahallesi'ne Kocasinan Akademi çatısı altında bir tesis kazandırdıklarını aktaran Çolakbayrakdar, "Bölgemizde vatandaşlarımızın sosyal hayatını renklendirmek için yapmış olduğumuz tesislerin bir tanesi daha hizmet vermeye başladı. Yüzme havuzu, fitness ve aerobik gibi spor faaliyetlerinin yapıldığı sosyal tesis, şimdiden yoğun ilgi görüyor. Sıklıkla belirttiğimiz gibi sosyal hayatı renklendirecek ve hemşehrilerimizin bir araya gelebileceği mekanların sayısını artırmak en önemli işlerimizin başında geliyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.