Kocasinan Belediyesinin "Hoş geldin bebek seti" aileleri sevindiriyor

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2015 yılında hayata geçirilen "Hoş geldin bebek pojesi" kapsamında 5 yılda yeni evlat sevinci yaşayan 19 bin 246 aileye, 2021 yılının ilk 3 ayında 865 aileye destek olduklarını...

08 Nisan 2021 Perşembe 13:33
Kocasinan Belediyesinin

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2015 yılında hayata geçirilen "Hoş geldin bebek pojesi" kapsamında 5 yılda yeni evlat sevinci yaşayan 19 bin 246 aileye, 2021 yılının ilk 3 ayında 865 aileye destek olduklarını bildirdi.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirilen projelerle örnek olduklarına ve farkındalık oluşturduklarına dikkat çekti.

Yaptıkları hizmetlerle vatandaşların yüreklerine dokunarak, gönül birliği oluşturduklarını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Bu çerçevede Kocasinan bölgesinde doğan her bebeği 'hoş geldin bebek' sloganıyla karşılıyoruz. 2015 yılında hayata geçirdiğimiz projeyle bu güne kadar yeni evlat sevinci yaşayan 19 bin 246 aileye destek olduk. 2021 yılının ilk 3 ayında ise 865 aileye hediyelerimiz ulaştı. Bu proje ile çocuklarımıza sahip çıkarak ilk adımı atmış oluyoruz. Ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Kocasinan'da hayata başlamış her bireyin doğumundan başlayarak hayatın her alanında hizmetlerimizle yanında bulunuyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için yoğun gayret sarf ediyoruz."

Bebek setini almak isteyen ilçe sakinlerinin yeni doğan bebeklerinin nüfus cüzdanları ve aile toplum kağıdı ile birlikte Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.