Kocasinan Belediyesinin yaz kursları ilgi görüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi tarafından eğitim, spor, kültür ve sanat alanında açılan yaz kursları ilgi görüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz kurslarıyla başarılı ve yetenekli nesillerin yetişmesine...

09 Ağustos 2021 Pazartesi 16:30
Kocasinan Belediyesinin yaz kursları ilgi görüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi tarafından eğitim, spor, kültür ve sanat alanında açılan yaz kursları ilgi görüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz kurslarıyla başarılı ve yetenekli nesillerin yetişmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, olimpiyatlarda Türk milletinin göğsünü kabartan milli sporcular gibi kurslara katılan çocukların da geleceğin başarılı sporcuları olacağını belirtti.

Yaz kurslarına gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Yaz kurslarımızda 7'den 70'e herkes farklı branşlarda sportif faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu çerçevede Kocasinan Spor Kulübü çatısı altında yaz tatili dolayısıyla futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, fitness, plates, boks, tekvando ve masa tenisi gibi farklı branşlarda kurslar açtık. Sevgili çocuklarımız, açtığımız kurslarda hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Evlatlarımız, sportmen ve centilmen bir anlayış içerisinde yetişirken, diğer taraftan da milli, manevi ve ahlaki değerlerine sahip çıkan nesillerin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Gençlerimizin, burada kazandığı aile ve dostluk ilişkileri de bizleri ayrıca mutlu ediyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.