Kocasinan Çocuk Kulübü'ne iki yeni tesis kazandırılacak

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Çocuk Kulübü, Ziya Gökalp ve Beyazşehir mahallelerine kurulacak yeni tesislerle daha çok çocuğa ulaşacak.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, geleceğin teminatı...

24 Ocak 2022 Pazartesi 13:53
Kocasinan Çocuk Kulübü'ne iki yeni tesis kazandırılacak

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Çocuk Kulübü, Ziya Gökalp ve Beyazşehir mahallelerine kurulacak yeni tesislerle daha çok çocuğa ulaşacak.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, geleceğin teminatı çocuklar için yatırımlar yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Kocasinan Çocuk Kulübü çatısı altında Mimarsinan Mahallesi'ndeki sosyal tesisin ardından yoğun istek üzerine iki yeni tesisi de hayata geçireceklerini aktaran Çolakbayrakdar, eğitimden spora, kültürden sanata pek çok alanda açtıkları kurslarla çocukları daha donanımlı yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yarı yıl tatilinde öğrencilere sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazandırmak adına çeşitli etkinlik düzenlemeye başladıklarını aktaran Çolakbayrakdar, "Geleceğimizin teminatı yavrularımıza yönelik hazırladığımız birbirinden özel etkinlik ve kurslarla, onlara keyifli bir tatil yaşatmayı hedefliyoruz. Etkinliklerimizle öğrencilerimiz bir yandan bilgilenirken bir yandan da hoşça vakit geçiriyorlar. Yavrularımıza, tatil günlerini en güzel şekilde değerlendirme imkanı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.