Kocasinan'da Oyun Terapisi Kursu ilgi görüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi Çocuk Kulübü'nde açılan ve randevu sistemiyle hizmet veren Oyun Terapisi Kursu'na çocuklar ilgi gösteriyor.Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı...

21 Şubat 2022 Pazartesi 16:18
Kocasinan'da Oyun Terapisi Kursu ilgi görüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi Çocuk Kulübü'nde açılan ve randevu sistemiyle hizmet veren Oyun Terapisi Kursu'na çocuklar ilgi gösteriyor.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, farklı proje ve uygulamalarla hayatın her alanında yer aldıklarını belirtti.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettiklerini anlatan Çolakbayrakdar, "Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezimizle de çocuklarımıza ve gençlerimize farklı bir ufuk açabilmek için çalışıyor ve onları geleceğe hazırlıyoruz. Daha donanımlı nesillerin yetişmesi için birçok projeyi hayata geçirdik ve çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak içindir." ifadelerini kullandı.

Çocuk Kulübü'nde psikolojik danışman Eda Lekesiz tarafından 3-11 yaş arası çocuklara oyun terapisi kursu veriliyor. Oyun terapisi eğitiminden faydalanmak isteyen çocukların ailelerinin 0 352 740 00 00 numaradan randevu alabilecekleri belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.